Loading...
Automotive2018-12-03T16:40:36+00:00

Effektiva robotceller till automotive

Evomatic AB är en komplett leverantör av robotlösningar. Vi har funnits sedan 1998 och är idag ett 50-tal medarbetare i Karlshamn som är helt inriktade på att ge våra kunder möjlighet att utvecklas, bli effektivare och mer konkurrenskraftiga. Vi arbetar över hela landet med företag inom så skilda branscher som automotive, livsmedelsindustri, generell industri och engineering. En sak har våra kunder gemensamt – de har behov av en erfaren specialist inom automationsteknik. Vi levererar nyckelfärdiga utrustningar och ansvarar för konstruktion, programmering, installation, driftservice och eftermarknad. Oavsett vad ditt företag har för behov inom muttersvetsning, hantering och system – så har vi tekniken och kompetensen för att konstruera pålitliga robotceller som ger ett effektivt produktionsflöde i din verksamhet.

Muttersvetsning

Muttersvetsning med hjälp av robot möjliggör en snabb och effektiv tillverkning av olika detaljer. Flexibiliteten uppnås genom automatiska gripdonsbyten samt ett integrerat visionsystem. Roboten plockar från inmatningsband med visionteknik.

Hantering

Plocka, packa och montera är delmoment som ligger inom hanteringsområdet. Med hjälp av simuleringsmjukvaror säkerställer vi rätt takt och fl öde i dessa processer.

Specialprodukter

Evomatic har en lång historia av framtagning av komplexa specialmaskiner. Detta ger kunderna möjligheter att få utrustning helt anpassade efter deras unika behov.

System

Genom att kombinera flera av våra standardceller kan vi bygga optimala system och konstruera intressanta koncept som även kan innehålla specialmaskiner från våra partners och andra leverantörer. I sådana projekt fungerar Evomatic som totalleverantör, vilket ger dig en tydlig samarbetspartner.

Filmer

Kunder